Natečaj ZA LEPŠO ŠOLO

Spoštovani starši,

naša šola sodeluje v projektu z naslovom ZA LEPŠO ŠOLO. Cilj projekta je mlade navdušiti nad rastlinami, povezavo z naravo in odgovornostjo vsakega od nas, do okolja v katerem bivamo.

Vse kar morajo učenci storiti je, da z mobilnim telefonom fotografirajo cvetoče rastline. Lahko se podajo na travnik, vrt, gozd, pokukajo v rastlinjak ali v sadovnjak in ujamejo trenutek.

Lahko pa tudi v svojem arhivu poiščejo lastno fotografijo, ki so jo posneli v minulem letu v času cvetenja.  Na fotografijah NE sme biti zajetih oseb.

Šolska komisija bo izbrala 3 najlepše  in najbolj izvirne fotografije, ki jih bomo prijavili na natečaj Za lepšo šolo, ki ga podpira Merkur.

Vsaka šola, ki bo sodelovala, bo prejela paket 5 različnih semen, ki jih bomo posejali v šolski vrtiček.

Učenci, ki želijo sodelovati na natečaju, naj fotografijo posredujejo na elektronski naslov tina.zobec-pirnat1@guest.arnes.si ali na ester.palinkas@os-tsaljose.si ali jo v šolo prinesejo na USB ključku, najkasneje do petka, 7. 4. 2023.

Fotografije morajo biti posnete z digitalnim fotoaparatom ali mobilnim telefonom v čim višji resoluciji. Velikost daljše stranice naj bo med (minimalno) 1500 pixelov in (maksimalno) 2200 pixelov. Velikost datoteke ne sme presegati 1MB.

 

Mentorici: Tina Zobec Pirnat in Ester Palinkaš

 

DOSTOPNOST