VKLOP E-RAČUNOV

Spoštovani starši!

Na šoli omogočamo več možnosti prejemanja računov – UPN plačilnih nalogov za plačilo stroškov oskrbnin, prehrane in drugih storitev:

  • Prejemanje računov v papirni obliki po navadni pošti,
  • Prejemanje računov po elektronski pošti v pdf obliki na vaš elektronski naslov. Za ta namen izpolnite Izjavo –> Izjava račun na e-naslov.
  • Plačilo preko direktne bremenitve. Podpis soglasja za direktno bremenitev uredite osebno v računovodstvu šole. Če želite izdajo računa za direktno bremenitev v pdf obliki, prav tako izpolnite Izjavo –>Izjava račun na e-naslov.
  • Prejemanje e-računov direktno v vašo spletno banko. V vaši banki preverite ali je banka vključena v Sistem E-račun in pri njih oddate prijavo na e-račun izdajatelja OŠ Toneta Šraja Aljoše. Banka vas po prijavi uvrsti na naš seznam prejemnikov e-računov. Za to izpolnite –> Izjava za vklop e-računa v spletno banko. Za e-račune ne pošiljamo izpisa, ker si ta račun sami izpišete direktno iz spletne banke, prav tako za ta način ni možno izbrati zbirne položnice.
  • Združena položnica. Če imate več otrok v šoli ali vrtcu lahko izberete združeno položnico. Za to izpolnite –> Izjava za združeno položnico.

Za dodatne informacije pokličite tel. št. računovodstva 01/7098 014 ali pošljite vprašanje na elektronski naslov projekt2@os-tsaljose.si

 

IZJAVA RAČUNA NA E-NASLOV

IZJAVA ZA VKLOP E-RAČUNA V SPLETNO BANKO

IZJAVA ZA ZDRUŽENO POLOŽNICO

Lepo pozdravljeni,

Vesna Zbačnik

Računovodstvo

DOSTOPNOST